relax zone, masaz senica, masaze senica, masaz, masaze, klasicka masaz, relaxacna masaz. senica

© 2024 Stingray Studio

03

máj.

2023

S benefitom UP BALANSEA platíte za masáž oveľa menej

Nezaradené

No excerpt yet...

01

nov.

2023

Ako originálne prekvapiť blízkeho?

Nezaradené

Vianoce sú obdobím, kedy sa snažíme svojich blízkych potešiť a prekvapiť originálnymi darčekmi. No často sa nachádzame v dileme, čo vybrať, aby sme sa dokonale trafili do ich vkusu. V mojom masážnom salóne však môžem pomôcť vyriešiť túto vianočnú záhadu.

21

okt.

2023

Spolupráca s MAHLE SENICA

Nezaradené

S radosťou oznamujem, že som začal tohto roku spolupracovať s renomovanou miestnou firmou MAHLE Senica! Ako externý podnikový masér, som hrdý na túto novú spoluprácu.

21

okt.

2023

Sametová relaxácia

Živly okolo nás

Keď sa letné slnko pomaly schováva za obzor a stromy preobliekajú svoje listy do zlatých a hnedých tónov, prichádza jeseň s nádhernými darčekmi pre naše zmysly. Je to obdobie, kedy sa príroda pripravuje na zimný odpočinok, a rovnako by sme mali venovať pozornosť svojim telám a duchu. Jedným z najlepších spôsobov, ako to dosiahnuť, je masážna terapia. V tomto článku sa pozrieme na to, ako jeseň môže slúžiť ako inšpirácia pre vašu nasledujúcu masážnu terapiu.

20

júl.

2023

8 príznakov, že potrebujete masáž

Trocha vedy okolo...

Zájsť si na masáž je vždy výborný nápad! Samozrejme! V živote sa však vyskytujú aj chvíle, keď masáž už vyslovene potrebujete.

Mnoho ľudí si myslí, že masáž je jednoducho luxus. Niečo, čo môžete urobiť pri zvláštnych príležitostiach, aby ste sa rozmaznávali. Čo by ste však povedali, keby ste vedeli, že masáž má veľké zdravotné výhody?

05

júl.

2023

Vplyv mesiaca na ľudský organizmus

Živly okolo nás

Vplyv splnu mesiaca na ľudský organizmus je predmetom mnohých diskusií a povier. Existuje veľa zaujímavých teórií a názorov, ale vedeckým dôkazom, že by spln mesiaca mal priamy vplyv na ľudský organizmus, chýba.

18

máj.

2023

Daždivé počasie a nálada človeka

Živly okolo nás

No excerpt yet...

22

mar.

2023

Jarný detox

Živly okolo nás

Čo je to detoxikačná masáž?

Bežným trendom počas jarných mesiacov je očista tela, mysle a začiatok odznova, či už u vás doma alebo vo vašom tele. Ak ste sa rozhodli „jarne očistiť“ svoje telo aj myseľ, detoxikačná masáž môže byť pre vás ako stvorená. Ako už názov napovedá, detoxikačná masáž je navrhnutá tak, aby pomohla zbaviť telo toxínov a podporila celkovú fyzickú a duševnú pohodu.

01

sep.

2021

Veda za relaxačnými účinkami hudby

Trocha vedy okolo...

     Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo sa pri počúvaní obľúbenej skladby alebo naladení obľúbenej rozhlasovej stanice cítite tak skvele?

30

aug.

2021

Jeseň – najvyšší čas dať si masáž!

Trocha vedy okolo... Živly okolo nás

Ak sa zdá, že sa nikdy nedostanete z týchto nepríjemných zimných prechladnutí, mohla by vám naozaj pomôcť masáž. Štúdia publikovaná v časopise „Journal of Alternative and Complementary Medicine“ zistila, že masážna terapia zvyšuje prítomnosť prirodzených obranny schopných buniek tela . Tieto bunky pôsobia ako prvá obranná línia imunitného systému a ničia bunky, ktoré obsahujú nádory a vírusy.

04

aug.

2021

Urobte si domáci wellnes

Masažne oleje

Masážny olej je skvelým pomocníkom ako omladnúť…