relax zone, masaz senica, masaze senica, masaz, masaze, klasicka masaz, relaxacna masaz. senica

© 2024 Stingray Studio

Čo je to detoxikačná masáž?

Bežným trendom počas jarných mesiacov je očista tela, mysle a začiatok odznova, či už u vás doma alebo vo vašom tele. Ak ste sa rozhodli „jarne očistiť“ svoje telo aj myseľ, detoxikačná masáž môže byť pre vás ako stvorená. Ako už názov napovedá, detoxikačná masáž je navrhnutá tak, aby pomohla zbaviť telo toxínov a podporila celkovú fyzickú a duševnú pohodu.

Detoxikačná masáž je formou masáže hlbokých tkanív, ktorá sa zameriava na svalové tkanivá, lymfatický systém a mentálnu stimuláciu. Každodenný život prináša toxíny zo všetkých uhlov pohľadu – umelé prísady, pesticídy, nezdravé jedlo a iné environmentálne alebo rekreačné toxíny, ktoré upchávajú telo a bránia zdravému, šťastnému telu a mysli. Pri detoxikačnej masáži sa stimulujú kľúčové oblasti na odstraňovanie odpadu, čím sa telu uľahčí uvoľňovanie toxínov.

Detoxikačné masážne techniky pomáhajú

  • posilniť a uvoľniť svaly;
  • striedavý tlak na svaly pomáha posilniť,
  • stimulovať a v konečnom dôsledku uvoľniť napätie a nahromadené toxíny.

Detoxikačná masáž, ako každá masáž, pomáha zlepšiť krvný obeh v celom tele. Lepšia cirkulácia znamená viac kyslíka, živín a energie pre celé telo!

Lymfatický systém je vo veľkej miere zodpovedný za väčšinu prirodzenej detoxikácie tela. Lymfatický systém závisí od silných svalov, efektívneho dýchania a cvičenia na vytlačenie toxínov a odpadových látok cez telo a von. Táto masáž pomáha stimulovať lymfatický systém, uľahčuje telu uvoľňovanie odpadových látok a zabraňuje hromadeniu toxínov, ktoré by viedli k letargii alebo chorobe.

Keď príde na myseľ, detoxikačná masáž môže pomôcť zmierniť stres a vyčerpanie. Je ľahké zanedbávať starostlivosť o seba, ale vaša myseľ za to trpí! Detoxikačná masáž je skvelý spôsob, ako sa postarať o preťaženú myseľ a dodať si novú energiu.

Ja používam vysoko kvalitné esenciálne oleje spolu s nosnými olejmi ako mandľový, či olivový olej. Ak potrebujete vzpruhu po zimnom období, odporúčam masáž eukalyptovým olejom. Má sviežu povzbudivú vôňu a telu i mysli dodá tú žiadanú vzpruhu, ktorú v jarnom období treba.

Kto u mňa už bol, vie, že každému pred masážou odporúčam použitie esenciálnych olejov. Bohužiaľ sú medzi nami aj tí, ktorý majú na zložky olejov, ktoré používam, alergie. Pre takých klientov mám k dispozícii hypoalergénny parafínový olej. Na navodenie relaxačnej atmosféry mám eukalyptovú esenciu v difuzéri.

Berte na vedomie zmenu ročných období – obnovte svoje telo, omladzujte svoju myseľ. Teraz je čas vyskúšať detoxikačnú masáž.

Už máte rezervovaný svoj termín??

Ak sa Vám môj článok páčil, budem rád za follow na mojich sieťach

https://www.facebook.com/masazsenica/

https://www.tiktok.com/@masazsenica

https://www.instagram.com/masazsenica/